Audio- & Video producten • Domotica •

 

Welkom

We zijn een bedrijf gespecialiseerd in audio- en videoproducten en integratie van dit alles in een compleet geheel. Dit kan gaan van integratie in domotica-systemen en het maken en leveren van maatwerkmeubels.

Geen omwegen: bij ons staat u van het eerste gesprek tot en met de oplevering in contact  met dezelfde personen. Samen met u zoeken we naar de juiste oplossing voor uw wensen. Dit kan ook uiteraard in samenwerking met uw (interieur) architect. Ook betrekken wij er graag uw elektricien bij, teneinde alle nodige voorzieningen tijdig te voorzien.

Door onze jarenlange ervaring denken we dat we u hierin degelijke kunnen begeleiden. 

Deze website geeft u een overzicht van de merken die wij verdelen. Dit is slechts een greep uit ons aanbod.

De beste manier is echter om een bezoek te brengen aan onze zaak of ons te contacteren voor een bezoek bij u thuis. Op deze manier kan u zeker zijn van de juiste keuze.

Tot binnenkort.

Met vriendelijke groeten,

Filip en Christel Dhondt-Rimbaut

 

elektrosystemen ronse
Oled55 en Sonos ARC
Laatste realisaties Oled55 en Sonos ARC

Wat u niet ziet... Sonos Sub, Sonos One Sl surround en nog een pak Sonos One's in de gehele woning.

Plaatsing Sonos
Laatste realisaties Plaatsing Sonos

1 foto kan meer zeggen dan vele woorden.... Mooi project Sonos, Sonos One

Bose Lifestyle
Laatste realisaties Bose Lifestyle

Bose Lifestyle 650 + uitbreidingen in heel fraaie verbouwing

Perfecte match
Laatste realisaties Perfecte match

Ook in een kasteel matchen ze goed: Sonos Five met Flexson Floorstand. 5 kamers/zalen met telkens 2 Sonos Five’s + Sonos Sub en floorstand. In het salon een combinatie van Sonos Amp, Music Hall platenspeler, Block Cd-speler en fraaie luidsprekers

Onze merken

Bose

Bose beschikt over de beste technologieën om u eender waar in huis of in de tuin van uw favoriete muziek te laten genieten.

Sonos

Dit innovatieve en gemakkelijk te bedienen geluidssysteem zorgt ervoor dat iedere ruimte in huis gevuld wordt met een perfect geluid.

Roberts

Engels topwerk dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid in retro-design.

LG

LG loopt voorop als het gaat om gebruiksgemak en beeldkwaliteit van televisies. Geniet vanuit elke kijkhoek en zelfs bij snel bewegende beelden van een ongekend contrast en scherpte.

Panasonic

Panasonic-tv’s proberen het niet te doen met gekkigheden, maar zijn wel toppers omwille van de beeldkwaliteit van hun oledschermen.

Yamaha

Yamaha is al sedert meer dan drie decennia één van de populairste en innovatiefste fabrikanten van home audio componenten.

KEF

KEF staat niet enkel bekend voor hoogkwalitatieve inbouwspeakers, ook hun fantastisch klinkende zuilspeakers en kleinere bookshelfspeakers staan garant voor een optimaal geluid.

Block-Audio

Als een Duits middelgroot bedrijf produceert Audioblock audio-producten van de hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Met eerlijk geluid, een goed gevoel en nobele materialen staan ze als een familieblok sterk!

Devialet

Devialet biedt een uitzonderlijke luisterervaring, ongeacht de omgeving of use case. Door een ongeëvenaarde geluidskwaliteit te combineren met een verfijnd en eigentijds design, probeert Devialet elke dag de grenzen van pure luisterervaring te verleggen.

Flexson

Flexson is volledig gericht op het maken van hoge kwaliteit accessoires voor Sonos. Deze firma vervaardigt innovatieve praktische muurbeugels, tafelstandaards, vloerstandaards voor elke Sonos speaker.

Cavus

Haal het beste uit je speaker. Met de ruimtebesparende beugels en stands van Cavus kies je zelf waar jij je speaker wilt plaatsen.